fbpx

DETTAGLI DIMENTICATI?

Il Menù della Locanda

From 21 of June 2020

Please note that at the moment only the Delivery & TakeAway menu is active due to COVID.

Antipasti

  • Sprout Salad w/ Fresh Raisin , Crunchy Crouton, Pork & Balsamic Vinegar

    €5,00
  • Montagnana Raw Ham w/ Fresh Pear & Asiago Cheese

    €6.00
  • Bell pepper stuffed with Cous Cous with small vegetable caponata, on tomato with black olives

    €5.00
  • Cruncy Truffled Eggs w/ Cheese Foundue

    €7.00
  • Antipasto Locanda - Sopressa Coppa, Mushrooms Flan, Asiago Cheese & Marano Corn Meal

    €7,00
  • Soft & Cheese Melting Eggplant

    €6,00
  • Bacalà Mantecato & Bread de Bari De.Co.

    €6,50
  • Raw Scampi & Red Shrimps w/ Lemon Pepper

    €6,00
  • Sardines in Saor with Raisins & Pine nuts, accompanied by Polenta Marano

    €6,00

Primi Piatti

  • * Risotto Made w/ Black Truffle from the "Berici Hills" & ASiago Cheese

    €14,00
  • Home Made Egg Noodles o Gnocchi Made from Locally Grow Potatoes

    €7,00
    - Dressed with: Meat Sauce,Tomato Sauce, Mushrooms or Pesto Veneto
  • Fagottini Pasta Filled w/ Smoked Prague Ham, Mascarpone & Fresh Pear

    €8,50
  • § Spaghetti Roe & Red Prawns

    €10,00
  • Zucchini & Basil Hot Pie

    €6,00
  • Pasticcio with Locanda's Meat Sauce

    €6,00
  • Cream of Potatoes and Porcini Muschrooms with Seared Shrimps

    €8,00

Secondi Piatti

  • "Sacred & Prophane" Cood

    €16,00
    Cooked in the Vicentina Style & BlackTruffle , Served w/ Yellow Corn Meal Marano
  • Grilled Loin of "Sorana" Beef, Sprinkled with Maldon Salt

    €14,00
  • Long Bone Pork Chop (BOL)

    €12,00
  • § Lamb Ribs Served w/ Fresh Thyme

    €12,00
  • Big Grill - Lamb, Long Bone Pork Chop & Loin of Beef - x 2 Person

    €33,00
  • Huge Cutlet of Pork Loin w/ Cheese or Mushrooms

    €12,00
  • Breast of Guinewfowl Sousvide w/ Porcini Mushroom, Potatoes % Sweet Onions

    €12,00
  • § Salmon Fillet w/ fresh Peas and Mint

    €15,00
  • § Turbot in the Oven with Potatoes

    €15,00
  • Selection of Italian Cheese Served w/ Local Jam & Mustard

    €9,00
  • "Firs Fruits": Selection of Our Vegetables (shared Platter)

    €8,00

Dolci Tentazioni

  • Sgroppino

    €3,00
  • Crema Bruciata

    €4,00
  • BocaNera al Sangue Morlacco

    €6,00
  • Il Nostro Tiramisù

    €5,00
  • Cream Caramel in Vaso-Cottura

    €4,00
  • Semifreddo alla Frutta

    €5,50
  • Sacherini

    €5,00
  • Cremoso ai Frutti Rossi

    €5,00
  • Sfogliatina Gratinata

    €4,00
  • Torta Invisibile

    €4,00
  • Affogato alla Noce & Tagliatella

    €5,00
  • I Gelati della Locanda

    €4,00
  • Biscotti Veneti & Vino Passito

    €5,00

Le Grandi Insalate della Locanda
Misticanza dell’Orto, Crocchetti, Pomodorini & …

Veneta
 Laguna
Locanda
Asiago,
Olive & Pere
 Gamberetti,
Arance & Indivia
 
Bianco di Pollo,
Pinoli & Prugne

In Cucina & In Sala
Luca, Paolo, Maria, Lucia, Gina, Noemi  & Giuliana

Le Proposte Della Locanda

Beati i Primi

Degustazione di Tre Primi Piatti

Fagottini Prosciutto & Pere
Tagliatelle al Pesto Veneto
Gnocchi di Patate Montefaldo al Bacalà

€ 12,00

Locanda

Antipasto Locanda

Risotto al Tartufo Nero
dei Berici & Verlata

Braciola Osso Lungo

Il Tiramisù Della Locanda

€ 30,00

Baccalà

Baccalà
Mantecato

Gnocchi di Patata al Baccalà

Baccalà Sacro  & Profano 

Sgroppino

€ 29,00

Menù Per
Tutto il Tavolo

 

Full Table
Menu

 

Æolia

Misticanza al Lardone,
Balsamico, Crocchetti

Fagottini
Prosciutto & Pere

Sorana alla Griglia

Sfogliatina Gratinata

€ 30,00

Mare

Crudità di Scampi

Spaghetti Bottarga

Salmone

Sgroppino

€ 30,00

 

La Settimana Della Locanda

Ed Avere Ogni Giorno Un Buon Motivo Per Venire A Trovarci
Pasta & Basta - Mini Corso
Dalle 11 Alle 15
Preparazione di cinque Primi
ogni volta diversi
Tre da mangiare assieme e
due da portare e assaporare a casa
 Lunedi
Monday

CookWithClass
Pasta and That’s All!

Mini Cooking Classes From 11.00 to 15.00
Prepare 5 different Main Course,
and each time it will be different!
Three will be to eat in group,
and the other two to take home.

 
 
Ci riposiamo
 Martedì
 
Tuesday

Sorry we are closed

 
 
La Lunga Notte dei Fagottini
Fagottini! Fagottini! Fagottini!
5,00 a porzione
 Mercoledì
Wednesday

The Long Night of Fagottini
Fagottini, Fagottini and More Fagottini!
5,00 for portion

 
 

ChefPerUnGiorno
Cuocinando

I Corsi di Cucina
Dalle 17,30 alle 21,00
Basic, Advanced & Master

 Giovedì
Thursday

CookWithClass
Chef4ADay – Cuocinando

Learn to Cook
From 17:30 – 21:oo
Basic, Advanced, Master
(Minimum of 10)

 
 

Viva il Baccalà

Il Menù Baccalà
per tutto il tavolo
€ 30,00 Bevande Incluse

 Venerdì
Friday

Long Live Cod!

Menù Baccalà
Full Table Menù
€30,00 Beverage Included

 
 

Il Sabato delle Coppie

Il Menù Æolia
per Tutto Il Tavolo
€ 30,00 Bevande Incluse

 Sabato
Friday

Happy Couple

Menù Æolia
Full Table Menù
€ 30,00 Beverage Included

 
 

Il Pranzo della Domenica

Il Menù Locanda
per Tutto Il Tavolo
€ 30,00 Bevande Incluse

 Domenica
Sunday

Sunday Lunch Special

Menù Locanda
Full Table Menù
€ 30,00 Beverage Included

 

La Cucina della Locanda è aperta dalle 12.00 alle 14,00 e dalle 19,00 alle 22,00
Locanda’s kitchen is open from 12.00 to 14.00 and from 19.00 to 22.00

 

 

TORNA SU